miercuri, 9 septembrie 2009

Hai sa incepem...

Vreau doar sa adaug cateva mici nimicuri la mult asteptatul ( de catre mine ) post a lui "Bebe", de fapt nu sunt nimicuri, sunt cateva, de fapt una, da doar una, deci...este doar o constatare facuta chiar astazi...si este aceeasi ca a lui Liviu.

Asa ca incep...stateam linistit cu un laptop care se misca mult prea greu in brate, cu 4 messengeruri deschise, dintre care niciunul al meu si cu un zambet tamp pe fata...acesta este momentul in care primesc un mesaj, de la o persoana necunoscuta mie, cu continutul urmator :

"http://www.cocalari.org/(de aici linkul nu mai conteaza deja dar continuare este esentiala...si suna cam asa...)AHAHAHAHAHAAAAHAAA DATE-N MORTII MATII DE RATAT" :|

PAI BA RATATULE...tu de cine pula mea faci misto? Cum iti permiti sa razi de o persoana care a aparut pe internet pentru afisarea unui comportament penibil cand tu esti un cacat care face 2 greseli gramaticale in 5 cuvinte...ca sa nu mai zic ca ai o exprimare de maidan si mai dai si mass...ma abtin sa nu mai injur, dar futu-ti gura ma-tii de produs al societatii romanesti de ultima speta, du-te dracului si lasa-ne in pace...

Revenind la ideea lui Liviu...

E ca si cum pestii s-ar uita la Fish Channel.

Imi cer scuze pentru iesirea de mai sus, dar sper sa ma intelegeti.

A bientot, Jojo.

Later edit: Dupa un an am realizat ca exprimarea folosita nu m-a pus intr-o lumina mai buna decat cea care bate asupra cocalarilor si a mamei lui Pooky. Prin urmare...imi cer iertare, de pe motoare cu o ultima strigare, pam-pam.

Un comentariu:

  1. A BIENTOT, JOJO!
    HAHAAHAHAHAHAHAHAHAH!
    Da, domnule. Foarte tare.

    Minnie la Sourie, Zizou le Chien, Minet le Chat, Tam-Tam l'hippotamme, Roro l'Ecureuil!!!
    Pour un doux souvenir de notre enfance!

    RăspundețiȘtergere