duminică, 14 iunie 2009

2. Minim.

Sunt multe momente cand ti se da sansa unui nou inceput. Poate prea multe, dar cand ai impresia ca sunt prea multe, poti sa alergi in cerc invocand ploaia timp de 11 minute si 38 de secunde. Inseamna ca esti norocos.

Constatare: De multe ori nu conteaza unde vrei sa ajungi tu, conteaza cat de bine te convinge cineva de langa tine unde vrea el/ea sa ajungi, ca sa fie bine intr-un final. Si mai ales conteaza cum ti-o spune.

Nu-ti dori mai mult decat poti sa intelegi. Poate nu e momentul potrivit. Sau poate nu e. Si atat.
Nu fi suparat. Fii fericit ca acel lucru care te-a suparat a ajuns sa te preocupe in asemenea fel incat sa te si superi.

Imagineaza lucruri complicate, marete, dar bucura-te de lucrurile practice si mici, care ti se intampla la tot pasul. Daca ajungi sa duci la bun sfarsit lucrurile complicate, nu vei mai avea timp de lucrurile mici.

Apreciaza momentul cu toate condimentele lui, nu te concentra pe ce urmeaza. Ca daca nu Carpe Diem si nu te Festina Lente, o sa-ti dai seama ca Alea Iacta Est si ai mancat rahat. Si iar o iei de zero.

Si mai ales, nu face nimic singur. Adica fa, dar nu te bucura singur, nu plange singur, nu fi singur atunci cand simti chiar si tu ca nu trebuie sa fii singur. Degeaba realizezi ceva daca nu ai cu cine sa imparti.

Undeva, cineva. Da, pe bune. Si in ipostaze mai putin presupuse. Bucura-te ca exista. Si invata dracu sa apreciezi. Ca mi se umfla o vena la tampla.

(1 minute) Later edit: Am vorbit cu Matei. Ce vine nu trebuie sa mai fie ca ce-a fost.
(5 minute) Later edit: La titlu e 3.

Un comentariu:

  1. Esti singurul meu prieten!

    Pe langa asta...and i quote " Si invata dracu sa apreciezi "...dracu invata sa apreciezi tu...nu inteleg...primul intrat la drept si nu poti sa injuri corect 8-| vai mie...INVATA DRACULUI sa injuri...eh eh? Si eu sunt prost, am restante multe...dar o ard cu cocalari, deci compensez la domeniul injurii.

    Da, sunt obosit, pooky si da, apreciez , si da, stii ca ai dreptate. Zarurile au fost aruncate...Magii au ginit steaua si nu se vor opri pana nu le cade la picioare.

    Asa e. Vai, ce naspa ca m-am intors acasa, iar o sa o iau razna...

    Eh...

    RăspundețiȘtergere