marți, 2 iunie 2009

Direct de pe teren.

Sunt situat undeva in Targoviste, intr-un hotel de un verde spalacit. Din pacate nu imi permit luxul somnului asa ca mi-am aprins o tigara si am cautat o activitate care sa ma tina in priza, cum colegul meu sforaie inca de la ora 00:31 mi-am insusit Zapp-Express-ul lui si m-am hotarat sa imi expun situatia.

Invat la roman, ma rog, incerc...nu reusesc sa stau concentrat mai mult de 45-50 de minute pentru ca imi fuge gandul, sunt prea obosit.Am descoperit ca este mai bine sa schimbi peisajul cand iti pierzi concentrarea ( mersi pooky ) asa ca gasesc tot felul de activitati placute in micile pauze dintre sesiunile de invatat. Am vazut un serial si portiuni dintr-un film, pe langa nelipsita tigara de la geam. Ora in acest moment este 03:06, probabil ca o sa fie 07 in curand, dar nu ma panichez...ma doare capul, as vrea sa fiu acasa si as vrea sa imi vad de treaba, dar nu este posibil, asta e situatia si trebuie acceptata. Daca ne-am revolta de fiecare data cand facem ceva care nu ne convine, am porni o revolutie pe cont propriu.

Ploua superb afara, bine...nu ca vad, pentru ca e "noapte multa afara" dar aud...si e un sunet extrem de placut.

Liviu, Chivu, Ape si cu Laptaru au iarasi idei marete...dar nu vreau, ma incanta binenteles ideea, dar cred ca e momentul sa trec peste...o sa vorbesc cu ei, poate le bag mintiile in cap.

La 5 am o treaba, sper sa nu adorm, mai am 2 cursuri si dupaia as vrea sa citesc si Succesiunile, dar cred ca o sa ma rezum la cele 2 cursuri.

Simt ca trebuie sa abordez si un subiect mai serios, dar pana una alta nu stiu daca sa fumez acum ultima tigara sau sa o pastrez pentru dimineata...

Mda, am aprins-o. O sa cer de la cineva o tigara maine dimineata, dar e amuzant cum m-ar fi satisfacut incredibil ca maine, cand ma trezesc sa imi deschid pachetul meu, sa iau tigara mea, sa ma asez pe fotoliul meu si sa o aprind cu bricheta mea. Sunt amuzante nevoile umane si confortul...faptul ca maine va trebui sa ma duc la un coleg - chiar daca asta presupune o deplasare echivalenta cu 5 m - si sa cer o tigara, pentru ca apoi sa ma intorc si sa o aprind pe fotoliul meu, cu bricheta mea scade foarte mult din nivelul de satisfacere a nevoii. Sunt anumite ritualuri, situatii, rutine mai exact care ne fac sa ne simtim bine, pentru ca sunt ale noastre, pentru ca sunt lucruri pe care le-am deprins si pe care le simtim parte din noi si sunt deosebite. ADOR rutina, as vrea ca ziua mea sa constituie 50 % rutina si 50% la suta spontaneitate.


O sa ma intorc la roman cu zambetul pe buze. Respect foarte mult romanii si conceptiile lor juridice, au fost oameni mari, oameni cu caracter si cu idei minunate, nu o sa ii iert niciodata pentru sclavie, dar o sa le multumesc din suflet pentru sistemul creat.

A venit momentul sa inchei, sper sa nu dezamagesc prin faptul ca nu am reusit sa abordez un subiect unic, cine a simtit efectele oboselii in momentul in care a avut nevoie de concentrare ma intelege cand spun ca in mintea mea este o mare harababura si ca desi imi doresc atat de mult sa spun ce simt, nu o sa reusesc decat daca iau masuri exceptionale...iar cum termenul scadent s-a implinit, voi invoca cazul fortuit...HA! ( Si, da, Teo, il voi invoca din nou pentru a termina obligatiile izvorate din pariu )

Gata, il simt pe Justinian suflandu-mi in ceafa...desi, probabil ca e Molcut.

O noapte furtunoasa...( Ora este 03:25...vai ce greu am scris...)

2 comentarii:

  1. 05:02 min :X
    sufletelul e on safe ground for now
    p.s. o sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu a inceput sa aiba dubii si el. Ideea nu mai pare asa de stralucita. Liviu e nesigur. Liviu e trist cand e nesigur.

    RăspundețiȘtergere