marți, 7 aprilie 2009

The SAS Empire.

Cum Liviu a promis ca va dezvolta acest subiect pe The Cookbook, ne-am hotarat sa postam aici explicatia.SAS-ul este mai mult decat un termen. SAS-ul este o notiune, o idee, o entitate. Are valori multiple, ingloband atat lucruri bune, cat si rele.
Este un cumul de imprecatii si ganduri murdare, alcatuite sistemic, pentru a le acorda o nota de seriozitate. Alt motiv este lenea de a le insira pe toate. Un SAS este tot ce poate fi mai rau, dar exprimat intr-un stil mult mai comod. Si mai putin d
eranjant pentru urechea neantrenata.
Ex:
-Bai, te bag in ma-ta!
-SAS ma de-aici, pana nu te lipesc de peretele ala!

SAS poate fi si o forma de salut, dar si o urare. Bine folosit, el poate insenina ziua cuiva.
Ex:
-Ce faci frate? Mersi de imprumut!
-Hai SAS, ma! (zambind oaches)  Vorbim maine! 

De asemenea, SAS poate fi folosit ca parte a unei constructii lexicale sau gramaticale. 
EX: SASculti de cei mari! SASpiri prin camera inainte sa pleci! SASpart o conducta de gaze si SASperiat tot blocul. SASiguri venitul familiei tale. s.a.

Acestea fiind spuse, va invitam pe fiecare in parte sa integrati in al vostru vocabular acest neologism, cu scopul de filtra starzile Bucurestiului de poluarea fonica ce le inconjoara. 
ATENTIE- SAS-ul folosit necorespunzator poate produce efecte secundare. In cazul in care apar manifestari neplacute, reveniti la acest blog. Folositi-l cu simt de raspundere. Undeva, o oaie depinde de asta. 



un post creat de zamfy si supitza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu