sâmbătă, 23 mai 2009

Five minute - eye-roll

Primul meu post de după o perioada lungă de pauză va fi total haotic, action-packed, cu același AI, dar un pic îmbunățit. Preview de joc.

Apropo de jocuri. Să existe o cameră video care să înregistreze vivacitatea Reginei în timp ce folosește Wii-ul. Că sigur are aceleași mișcări ca un om fără sânge albastru, perfect normale de altfel. Apropo de sânge albastru, de ce se zice despre familiile regale că au sânge albastru? De ce nu altă culoare? Probabil că e o chestie general cunoscută, mai puțin pt mine. Share.

Tot legat de jocuri: joc tip platform, în timp real, pt oameni. Să fii tu propriul tău SuperMario. Te-ai distra mini, unde mini = 1 nivel. Plus că eu, unul, aș fi cel mai prost personaj principal dintre toate personajele din astfel de jocuri; nici măcar nu pot să sar cum sar respectivele creaturi. De puteri speciale nici nu se pune problemă. Nu mai vreau.

Bloc Party. Se moțăie bine pe Silent Alarm, cap-coadă. Pe asta nu se doarme bine, dar e bună oricum.

Magazinele de tip discount care vând în special alimente nu vor fi profitabile niciodată la noi, nici în criză financiară. Românul cheltuie aproape juma' din bugetul lunar pe mâncare, d-aia. Că dacă tot dă un ban, să stea în față. Și nici măcar asta nu se întâmplă, că nici proverbele, zicătorile & alte chestii nu se aplică pentru România. Ceea ce e trist. E atipică în cel mai prost mod posibil.

Dacă n-ați aflat încă, luați de aici motiv.

Am revenit prost. O să-mi revin & o să revin bine. Aviară gripa ftw.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu